#16
Nepečený krém so zeleným jačmeňom
K odľahčenému jarnému jedálnemu lístku patria aj rôzne varianty zdravého maškrtenia a desiat. Vyskúšajte napríklad túto jednoduchú a nápaditú možnosť, ako využiť jačmeň.
ČO BUDETE POTREBOVAŤ?
• 150 g jabĺk
• 1,5 lyžičky psyllia
• 0,5 lyžičky škorice
• 1 kopcovitú lyžicu Jačmeňa Green Ways
AKO NA TO?
• Jablko zbavte šupky a jadrovníka a rozmixujte (alebo roztlačte vidličkou, záleží na vašich preferenciách).
• Potom pridajte psyllium, škoricu a jačmeň, ktorý krému dodá peknú zelenú farbu.
• Krém potom naplňte do formy (výborne vyzerajú napríklad malé silikónové formičky na bábovku ako na fotografii) a vyklopte na tanier.
Dozdobiť ho môžete napríklad plátkami jablka a zdravú desiatu pre deti i dospelých máte hotovú. Recept inšpirovaný našimi zákazníkmi.
Želáme dobrú chuť!